Profiel Make-over

Reageren er weinig mensen op jouw berichtjes?
Krijg je niet de dates die je wilt?
Ben je niet tevreden met je profiel, maar weet je niet precies waar dat aan ligt?

Is een tekst schrijven niet je sterkste kant?
Of heb je gewoon geen tijd om een dating-profieltekst te perfectioneren?

Stuur jouw profieltekst naar Dating Profiel. Een professionele tekstschrijver en dating expert herschrijft jouw dating profieltekst naar een vloeiende, krachtige en foutloos dating profiel. Je kunt de tekst vervolgens zelf gebruiken voor de datingsite van je keuze.

Je dating profieltekst bevat mooie, goedlopende zinnen waarmee je niemand om de verkeerde redenen afschrikt. Met die nieuwe draai aan jouw eigen tekst is succes op datingsites verzekerd.

Gratis: een selectie van jouw beste foto’s
Stuur foto’s van jezelf mee en laat de Dating Expert de beste foto’s uitkiezen.

 

Klik Hier om een Profiel Make-over te Bestellen
Nu Tijdelijk voor Slechts €25

Wat krijg je?

  • Je eigen dating profieltekst, maar dan verbeterd: een aantrekkelijke tekst, zonder spelfouten.
  • Suggesties voor aansprekende koppen en intro’s waardoor mensen eerder blijven doorlezen.
  • Advies over verbetering van de toon en lengte van je profieltekst.
  • Suggesties voor je foto’s. Indien je dit wenst, geeft de Dating Profiel Expert advies over de te plaatsen foto’s.

Hoe werkt het?

Stap 1: Bestellen
Via het Bestelformulier op deze site, bestel je op simpele wijze een Profiel Make-Over.

iDEALStap 2: Betalen
Je kunt in het bestelformulier al aangeven hoe je wilt betalen: met iDEAL of met PayPal. Als je betaalt via PayPal, kun je ook met Credit Card betalen. Je hoeft dan geen rekening te hebben bij PayPal.

Kies je voor iDeal, dan ontvang je een e-mail met een link. Om de betaling te bevestigen, dien je de link te openen. Nadat je de betaling hebt bevestigd, wordt je doorgeleid naar de vertrouwde omgeving van je eigen bank waar je via internetbankieren op eenvoudige en veilige wijze kunt betalen.

PayPal Kies je voor PayPal, dan ontvang je een aparte e-mail met een link naar de betaalomgeving van PayPal. Je kunt hier ook met Credit Card betalen.

Meer  informatie lees je in Vragen en Antwoorden.

Stap 3: Opsturen van de informatie
De Dating Expert vraagt je om je bestaande dating profieltekst toe te sturen en een aantal gegevens, zoals voor welke website(s) de profieltekst is bedoeld en wat je verwachtingen zijn. Tevens kun je per e-mail een aantal foto’s meesturen, waaruit de Dating Expert de beste foto’s zal kiezen.

Stap 4: Ontvangen van de nieuwe dating profieltekst
Binnen maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de betaling en de informatie, ontvang je de Profiel Make-Over per e-mail. Makkelijk, snel en discreet.

Stap 5: Plaatsen van de dating profieltekst
Jij plaatst zelf de nieuwe profieltekst op de dating site van je keuze.

Vragen? Stuur een e-mail met het Contact formulier.

Klik Hier om een Profiel Make-over te Bestellen
Nu Tijdelijk voor Slechts €25


TIP
Probeer in de tekst zoveel mogelijk informatie over jezelf te verwerken, want dat is de enige informatie waarmee de dating expert jouw dating profieltekst kan herschrijven.

Hieronder vind je een voorbeeld van dating profiel en het herschreven dating profiel van de dating expert van Dating Profiel.

BEFORE (oude profieltekst voorbeeld)

Over mij

In het dagelijks leven ben ik de ware nog niet tegengekomen dus probeer het via deze weg. Over mezelf: Hou van mooie dingen in het leven. Koken is een hobby. Wijn proeven hoort er bij, maar alleen lukt dat niet, soms moet je met zijn tweetjes zijn.
Ik kan dagjes en weekends weg, maar kan ook op de bank met een glas wijn, een dvd bekijken, een goede film.
wat de dag mij geeft, trainen voor mijn hobby, en alle leuke dingen met jou,,,,, sauna-zwemmen-massage-tot fietsen aan toe,,, en genieten van elkaars liefde,,,,welk uur van de dag,,,,,,elk uur toch. Voor mij geld: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Over jou

Ik zou graag in contact willen komen met een leuke meid geen gedoe gewoon spontaan en eerlijk. Zeepers hebben we allemaal wel gehad maar dat moet nu maar eens over zijn gezien onze leeftijd toch?

Tevens ben ik ook nogal direct, en verwacht dat ook van jou. Ik kies niet alleen voor jou, maar voor iedereen om je heen en ik zou het waarderen als je dat ook deed voor mijn omgeving.

En dames een berichitje terug sturen kan
kan geen kwaad HOOR

AFTER (nieuwe profieltekst voorbeeld)

Over mij

Ik hou van de mooie dingen in het leven. Zo kook ik graag.  Wijnproeven hoort daarbij. Wat zou het leuk zijn om dat met z’n tweetjes te doen! Helaas ben ik de ware nog niet tegengekomen dus doe ik het meeste voorlopig nog alleen.
Ik ga graag een dagje weg, of een weekend, maar op de bank met een glas wijn, daar kan ik ook echt van genieten. Een goede film is nooit weg, toch?
Ik ontvang elke dag met open armen. Zo’n dag kan ik vullen met trainen voor mijn hobby <geef hier aan wat je hobby is> en natuurlijk alle leuke dingen van het leven delen met jou: naar de sauna, zwemmen, massage of gewoon een stukje fietsen.
Genieten van elkaars liefde, op welk uur van de dag dan ook.
Op elk uur van de dag!

Over jou

Graag zou ik in contact willen komen met een leuke vrouw.

Misschien heb je, zoals zoveel mensen, een moeilijke relatie achter de rug. Zoals ik. Dat geeft niet. Het zou wel fijn zijn als ik iemand ontmoet die niet blijft hangen in het verleden, maar optimistisch naar de toekomst kijkt.

‘Directe’ vrouwen passen het beste bij mij, ik ben zelf ook vrij direct. Ik heb zin om jou te leren kennen en de mensen die jij liefhebt. Met grote trots stel ik je voor  aan de mensen die in mijn leven een belangrijke rol spelen.

Het geeft helemaal niets als je niet in mij geïnteresseerd bent, maar ik stel een bericht daarvan zeer op prijs.

Ik kijk uit naar je antwoord.

Analyse van de Dating Expert

Beide teksten (‘over mij’ en ‘over jou’) zijn erg kort en algemeen. Misschien kun je een aantal hobbies illustreren met voorbeelden. Vertel over een specifiek dagje of weekend uit, hoe ziet zo’n dag eruit? Ga je naar musea of gewoon door de stad wandelen? Of geef een voorbeeld van een gerecht dat je graag klaarmaakt (inclusief recept!), of illustreer je liefde en kennis voor wijn door het noemen van een van je favoriete wijnen. Zo maak je het geheel origineler, specifieker en laat je meer van jezelf zien.

Je ‘over jou’ tekst is vrij negatief opgesteld. Het voelt alsof je al vaak hebt gedate/relaties hebt gehad, maar telkens gaat het niet goed. De schuld van die mislukkingen leg je bij de vrouwen. Dat is geen goeie manier om vrouwen te trekken. Probeer echt te laten zien dat je een positieve houding hebt. De bedoeling van je dating profieltekst is niet ‘verkeerde’ vrouwen te ‘waarschuwen’, maar leuke vrouwen aan te trekken. Hoe meer vrouwen je aantrekt, hoe groter de kans is dat er iemand bij zit die bij jou past!

Leave a Reply