Nieuw Dating Profiel

nieuw dating profielWil je een goede tekst voor je profieltekst op een datingsite, maar is een origineel, pakkende tekst schrijven niet je sterkste kant? Zakt de moed je in de schoenen als je iets over jezelf moet schrijven? Vind je het niet eerlijk dat jouw geluk in de liefde afhankelijk is van je schrijfvaardigheid? 

Laat de professionele tekstschrijver van Dating Profiel een nieuwe tekst over jou schrijven. Het datingprofiel wordt geschreven op basis van jouw antwoorden op een vragenlijst en past dus echt bij jou!

Wat krijg je?

  • Een intelligente en foutloze profieltekst voor een datingsite die de aandacht trekt, nieuwsgierig maakt en op een vlotte en losse manier vertelt wie jij bent en wat jij zoekt in een partner;
  • Zonder spelfouten; zonder clichés;
  • Een selectie van jouw beste profielfoto’s

Hoe werkt het?

Stap 1: Bestellen

Je bestelt een Nieuw Dating Profiel via het bestelformulier aan de rechterkant van deze pagina (op mobiel: onderaan deze pagina). Na je bestelling ontvang je een e-mail met de bevestiging van je bestelling, een link voor de betaling (zie stap 2) en een vragenlijst (zie stap 3).

Stap 2: Betalen

Je ontvangt een link waarmee je betaling kunt voldoen. De betaling vindt plaats via Plink, een online betaaldienstverlener. Je kunt betalen met iDeal, Bancontact, credit card, SOFORT banking, Bitcoin, KBC-CBC, Belfius Direct Net of overboeking. Klik op het systeem van je keuze en de link leidt je door naar de vertrouwde omgeving van je eigen bank.

Controleer altijd bij het betalen of het internetadres begint met https. Dan weet je zeker dat het om een beveiligde verbinding gaat.

Meer informatie lees je in Vragen en antwoorden.

Stap 3 Opsturen van de informatie

In de bevestigingsmail ontvang je naast de betaallink ook een vragenlijst.

Je wordt gevraagd om:

  • de vragenlijst zo nauwkeurig en compleet mogelijk in te vullen;
  • de tekst van je huidige datingprofiel en/of een eerder gebruikt datingprofiel, op te sturen;
  • (optioneel) foto’s van jezelf bij te voegen. Het kan gaan om de dating-profielfoto’s die je nu gebruikt, of foto’s waarvan je twijfelt of ze geschikt zijn.

Stap 4 Ontvangen van een nieuw dating profiel

Uiterlijk 3 dagen, maar meestal binnen een dag, nadat je de vragenlijst hebt teruggestuurd, ontvang je de tekst voor jouw nieuwe datingprofiel en, indien je dit gevraagd hebt, een selectie van jouw beste foto’s. Ook geeft de Dating Expert indien gewenst advies over online daten.

Stap 5 Plaatsen van de nieuwe dating profieltekst

Je plaatst de nieuwe tekst van je nieuwe datingprofiel op de datingsite van je keuze.

Stap 6 Afwachten!

Leun achterover en ontspan, maar niet te lang, want je zult snel berichtjes ontvangen…

Vragen?
Kijk bij Vragen en antwoorden of je daar een antwoord vindt of stuur een e-mail met het contactformulier.