Dating Profiel voorbeeld

Eenvoudig is het niet, om een datingprofiel voor jezelf te schrijven. Om je op weg te helpen vind je hier een datingprofiel voorbeeld. De volgende profieltekst is geschreven voor een (fictieve) man. 

Meer inspiratie nodig?
Lees ook deze profieltekst, een voorbeeld van een datingprofiel voor een man. Of kijk eens het voorbeeld van datingprofiel voor een vrouw of het voorbeeld profiel van een make-over. Lees ook de tips in het blog. Of bestel een datingprofiel op maat

Kreeftkroketjes bij zonsondergang

Zie je me op het strand? Ik pak net mijn kitesurfspullen in. De hemel kleurt als de zon daalt. Lust je een ijsje? We slenteren door het mulle zand naar het terras, slippers aan de hand. Op het ijsje volgt een fles gekoelde witte wijn en kreeftkroketjes. We zitten voor het eerst met elkaar aan tafel, maar het voelt alsof we elkaar al jaren kennen.

Zie je me op de piste? Flitsend (ahum..) op de ski’s? Ik ben met een hele groep vrienden en familie, maar iedereen gaat zijn eigen gang. Aan het einde van de dag botsen we tegen elkaar aan in een druk café. Aan een houten tafel schuiven we naast elkaar en proosten we op de goede sneeuw. Het wordt laat. Ik weet waar we morgen de beste koffie kunnen drinken. Tijdens de koffie vertel je met enthousiasme over je werk. Ik merk dat ik uren naar je kan luisteren.

Zaterdagmorgen. Is er iets heerlijkers dan naast jou wakker worden? Het ontbijt maak jij vandaag, je weet een speciaal recept met eieren, dat volledig mislukt maar toch waanzinnig lekker smaakt. Zwijgend lezen we de krant. Die leuke markt, zullen we daar eens een kijkje nemen? We kopen er paddenstoelen. De herfst is mijn favoriete seizoen, zeg jij.

Zondagmiddag. Je hebt een heerlijke ochtend gehad, met je vriendin, je moeder, je dochter, je straalt ervan. We nestelen ons op de bank en kijken hoe het waait. We bediscussiëren de film/Netfllix serie die we gaan bekijken. Jij wint.Wat een heerlijk weekend weer met jou.

Alleen is dit in mijn fantasie, want telkens als ik er ben, ben je net vertrokken. Dus dan maar op deze manier. Zie jij dit ook voor je? Stuur me dan een berichtje. Het mag kort zijn. Het mag alleen ‘ja’ zijn. Zodat ik weet dat je die kreeftkroketjes wel eens wil proberen.

(Dating profieltekst tekst voorbeeld voor een man, 44 jaar)