Neem het online daten niet te serieus

dating tipNieuwe mensen ontmoeten, online daten, verliefd worden, succes in de liefde is alleen mogelijk als we er met een optimistische en luchtige kijk instappen. Een goede dating tip is dat je bij het online daten niet te wanhopig moet overkomen. 

Vrouwen en mannen die eenzaam achter hun computer foto’s scannen en berichtjes naar onbekenden sturen zijn per definitie niet de meest aantrekkelijke partners-in-spee.

Neem het online daten niet te serieus. Houd het gezellig, roer geen zware onderwerpen aan, zeker niet in het begin. Probeer over te komen alsof je normaal gesproken geen gebrek hebt van aandacht van vrouwen. Niets is onaantrekkelijker dan een wanhopige man of vrouw.

De liefde is op haar mooist als ze luchtig is.

Dating tip 1: Doe alsof

Probeer te doen alsof je alleen naar de site bent gekomen voor de grap. (Maar pas op voor arrogantie! Doe niet neerbuigend.) Schrijf bijvoorbeeld: Hé, ik heb me eigenlijk meer voor de grap aangemeld, maar jij lijkt me wel echt een bijzonder persoon. Misschien kunnen we iets afspreken?

Dating tip 2: Ontspan

Mensen merken het als je gespannen bent. De beste manier om ontspannen over te komen, is door ontspannen te zijn. Als je net een blauwtje hebt gelopen of je relatie is recentelijk beindigd, is het moeilijk om ontspannen te zijn. Ga niet online daten als je in een gespannen situatie zit. Dit merken de mensen ogenblikkelijk, bewust, dan wel onbewust.

Dating tip 3: Relativeer

Maak grapjes over jezelf en over het online daten. Relativeer. Je zult zien dat je hierdoor minder wanhopig overkomt en dat mensen relaxter en sneller op je reageren. Zo krijg je dus weer meer reacties en groeit je zelfvertrouwen.

En met een stevig zelfvertrouwen en het opvolgen van deze dating tip zul je weer meer succes boeken tijdens het online daten.