Profiel Datingsite Vrouw

profiel datingsite vrouw

Het is niet gemakkelijk om voor jezelf een leuke tekst voor een datingsite te bedenken. Soms heb je geen inspiratie. Soms simpelweg geen tijd. En wat moet er eigenlijk instaan? Een goede profieltekst is vooral een tekst die fijn is om te lezen en die de nieuwsgierigheid opwekt.

Een goede tekst voor een datingsite is ook een luchtige tekst. Het profiel is bedoeld om het de ander zo gemakkelijk mogelijk te maken om in een impuls te reageren. Grapjes zijn toegestaan!

Hieronder vind je een voorbeeld van datingprofiel voor een vrouw. Deze tekst is voor deze website geschreven, ter inspiratie. Het is een originele, grappige tekst die reacties uitlokt.

Wil jij ook een tekst waarop die leuke mannen, die echt bij je passen, reageren? Laat de datingcoach dan een profieltekst voor je schrijven. Geloof me, je krijgt er geen spijt van!


Vacature: liefde (m)

In mijn zeer, zeer directe nabijheid is sinds enige tijd ruimte ontstaan voor een ‘significant other’, d.w.z. iemand die deel wil uitmaken van een leuk, redelijk druk en vooral gezellig leven. Dat leven bestaat o.a. uit een fulltime baan, twee uitwonende kinderen, salsadansen, koken, uit eten en een zonnig appartement in hartje Arnhem.

Functieprofiel:
Je bent vlot, positief ingesteld en niet bang voor een uitdaging. Je kunt jezelf uitstekend alleen vermaken, maar laat je met alle liefde van tijd tot tijd flink vertroetelen. Je toont initiatief en houd van koken en/of gezond eten. Wanneer het weer het toe laat ben je wel te porren voor een fietstocht of wandeling in de natuur.

Het is een pré als je van Bach houdt. Bruine ogen hebben de voorkeur, maar blauw, groen, zwart of paars met kleine gele stippeltjes zijn geen deal breaker.

Wat kun je verwachten:
Een gastvrije, aantrekkelijke vrouw met een “open mind” en een aanstekelijke lach. Verder: intelligentie, een (naar verluid) goed gevoel voor humor, mooie gesprekken en een warm, zacht en licht geparfumeerd lichaam om dicht tegen aan te kruipen. Soms wat zwaar op de hand, maar probeert elke dag opnieuw, en zeker met jouw hulp, te genieten van de kleine en grote dingen in het leven.

Beloning:
Warmte, vriendschap, liefde, intimiteit, (wederzijds) respect. Activiteiten in nader overleg overeen te komen, maar uitgesloten zijn: fietstocht in Siberië, parashutespringen en kamperen met een iglotent.

Bij interesse graag contact opnemen via de knop “bericht sturen”. Altijd antwoord!


(Voorbeeldprofiel voor een datingsite voor een vrouw, 55 jaar)

Meer voorbeelden?
Lees ook het voorbeeld van een profiel voor een man (1) en (2). Lees ook de tips voor het schrijven van een leuke tekst voor een datingsite.