Sekspraatjes werken niet

online datenAls je zelf niet op zoek bent naar een one night stand met het online daten, probeer de ander dan ook niet te verleiden met sekspraatjes. Seksueel bedoelde toespelingen, ronduit obscene uitspraken, flauwe sekspraatjes, het is een cliché waar de meeste vrouwen niet dol op zijn. Lees de online datingprofielen van vrouwen: er zitten zelden verwijzingen in naar een wild seksleven. En dat betekent niet dat ze dat niet hebben of willen!

Online daten met romantiek

Een online datingsite is geen online hoerenbuurt. Mannen, weerhoudt u van sekusele toespelingen op een online datingsite! Vrouwen hoeven echt niet te horen dat er seks in het verschiet ligt. Vrouwen willen spontaniteit en romantiek en natuurlijk hoort daar seks bij!

Een uitgesproken belofte aan een vrouw dat ze binnenkort eens flink genomen zal worden is geen pickup line, maar een belediging.

Als vrouwen in hun profiel duidelijk stellen dat ze een leuke man zoeken, dat ze een relatie willen of dat ze ‘weer eens verliefd’ willen worden, dan menen ze dat ook.

Als tijdens de online daten blijkt dat de kennismaking bij deze ene keer blijkt, dan zijn er genoeg vrouwen die de man mee naar huis nemen, dat hoeft niet vooraf aangekondigd te worden.