Veelgestelde vragen

Dating Profiel biedt een datingprofiel op maat. Een professionele tekstschrijver en datingcoach (her)schrijft de profieltekst zodat deze aantrekkelijk is en reacties krijgt op datingsites. Lees meer over het initiatief en de datingcoach op de pagina Over deze site. Dating-Profiel is verschillende malen in de media geweest.

Bestel een Nieuw Profiel of een Profiel Make-Over op de pagina Datingprofiel laten maken. Je ontvangt vervolgens per e-mail een vragenlijst en een link om de betaling online te voldoen. Vul de vragenlijst in en stuur deze terug. Op basis van jouw antwoorden, maakt een professionele tekstschrijver en datingcoach een datingprofieltekst. Je kunt je oude profieltekst meesturen, evenals foto’s van jezelf.

Een Nieuw Dating Profiel kost €45. Een Profiel Make-Over kost €25. En profiel in het Engels kost €45. 

Dating Profiel gebruikt voor de betaling de diensten van betaaldienstverlener Mollie. Per e-mail ontvang je een link die je leidt naar een omgeving waar je kunt kiezen op welke manier je wilt betalen. De mogelijkheden zijn: iDEAL, Bancontact, SOFORT banking, Bitcoin, KBC-CBC, Belfius Direct Net of credit card.

! Controleer altijd bij betaling via internet of het internetadres begint met https, dan weet je zeker dat je betaalt via een beveiligde verbinding. 

Je ontvangt je nieuwe Dating Profiel binnen 48 uur. 

Als je een Nieuw Profiel hebt besteld, dan mag je, als je niet tevreden bent met de tekst, binnen één week een alinea van je profiel laten veranderen.

Je kunt een vraag stellen via de contactpagina.

De Algemene Voorwaarden van Dating Profiel staan op de pagina Algemene voorwaarden.
Dating Profiel staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer: 34375542.

We begrijpen dat de informatie die je ons toestuurt vertrouwelijk is en gaan hier ook op zodanige wijze mee om. Jouw antwoorden op de vragen en eventuele foto’s worden binnen twee weken van onze computers en e-mail verwijderd. Je ontvangt nooit meer een e-mail van Dating Profiel.

De nieuwe profieltekst is jouw eigendom. Je hebt met de aankoop ook de tekst en de auteursrechten op de tekst gekocht. De tekst is uniek en wordt nooit hergebruikt. Zie ook onze Voorwaarden en Privacy & Cookiebeleid.