Voorbeeld datingprofiel voor een vrouw

Zoek je naar een voorbeeld van een datingprofiel voor een vrouw? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres. Je vindt hier een leuke introductietekst voor een vrouw. 

Wil je ook een aantrekkelijke, goed geschreven tekst die de persoon aanspreekt die je zoekt? Dating Profiel schrijft een uniek profiel, op maat gemaakt. Lees meer

Meer inspiratie nodig?
Lees ook het datingprofiel voorbeeld voor een man, de profieltekst voorbeeld en het voorbeeld van een profiel make-over. Lees ook de datingtips in het blog

Vacature: liefde (m)

In mijn zeer, zeer directe nabijheid is sinds enige tijd ruimte ontstaan voor een ‘significant other’, d.w.z. iemand die deel wil uitmaken van een leuk, redelijk druk en vooral gezellig leven. Dat leven bestaat o.a. uit een fulltime baan, twee uitwonende kinderen, salsadansen, koken, uit eten en een zonnig appartement in hartje Arnhem.

Je bent vlot, positief ingesteld en niet bang voor een uitdaging. Je kunt jezelf uitstekend alleen vermaken, maar laat je met alle liefde van tijd tot tijd flink vertroetelen. Je toont initiatief en houdt van koken en/of gezond eten. Wanneer het weer het toelaat ben je wel te porren voor een fietstocht of wandeling in de natuur.

Het is een pré als je van Bach houdt. Bruine ogen hebben de voorkeur, maar blauw, groen, zwart of paars met kleine gele stippeltjes zijn geen deal breaker.

Wat kun je verwachten:
Een gastvrije, aantrekkelijke vrouw met een “open mind” en een aanstekelijke lach. Verder: intelligentie, een (naar verluid) goed gevoel voor humor, mooie gesprekken en een warm, zacht en licht geparfumeerd lichaam om dicht tegen aan te kruipen. Soms wat zwaar op de hand, maar probeert elke dag opnieuw, en zeker met jouw hulp, te genieten van de kleine en grote dingen in het leven.

Beloning:
Warmte, vriendschap, liefde, intimiteit, (wederzijds) respect. Activiteiten in nader overleg overeen te komen, maar uitgesloten zijn: fietstocht in Siberië, parashutespringen en kamperen met een iglotent.

Bij interesse graag contact opnemen via de knop “bericht sturen”. Altijd antwoord!

(Voorbeeldprofiel voor een datingsite voor een vrouw, 55 jaar)