Voorbeeld Profiel Datingsite

Zoek je een voorbeeld van een profiel voor een datingsite? Wil je inspiratie opdoen om zelf een leuk profiel te maken? Hieronder vind je 2 voorbeelden voor een profiel voor een datingsite die de Dating Expert heeft geschreven en een voorbeeld van een oude profieltekst en de Profiel Make-over.

Voorbeeld Profiel Datingsite 1

Kreeftkroketjes bij zonsondergang…

Je vindt me op het strand, zie je mij beachballen? Straks halen we ijsje, wandelen we langs de branding en daarna bestellen we op het terras een fles gekoelde witte wijn en van die gekke kreeftkroketjes die op het menu staan en waar we om moeten lachen.

Je vindt me op de piste. Zie je me staan, flitsend (ahum..) op de ski’s? We zijn met een hele groep vrienden en familie, maar iedereen gaat gewoon zijn eigen gang. Aan het einde van dag drinken we nog een borrel in de kroeg, maar vaak genoeg duiken we vroeg het bed in…

Ja, ik luister naar je!
We kennen elkaar pas kort, maar toch voelt het alsof we elkaar al jaren kennen. We laten elkaar vrij want we hebben allebei anderen dingen in ons leven.  Jij hebt je eigen inkomen en vindt je baan ook belangrijk, daar kun je graag over vertellen. En natuurlijk, luister ik naar je.

Herken jij jezelf?  Stuur me gewoon een berichtje. Het mag kort zijn. Het mag alleen ‘ja’ zijn. Zodat ik weet, dat je die kreeftkroketjes ook wel eens wil proberen.

(Voorbeeld  profiel datingsite voor een man, 44 jaar)

Voorbeeld Profiel Datingsite 2

Lieve, ontwikkelde vrouw gezocht voor houterige danser die de dekbedhoes verwisselt

Als ambitieuze en succesvolle manager bij een internationaal bedrijf, omringd door vele vrienden en lieve familie zit mijn agenda vaak vol. Maar voor de liefde schrap ik direct al mijn plannen! Het liefste neem ik je mee in mijn fijne leven: uit varen op mijn zeilboot, in de lift op de wintersportvakantie, houd ik je hand vast als we opstijgen voor een weekendje New York.

Ik lach om je grapjes!
Het duurt misschien even voordat ik me op mijn gemak voel, maar als ik eenmaal gewend ben, houd ik van lange gesprekken, ook als ze over niks gaan…kan ik erg genieten van goede muziek op een feestje, al ziet mijn dans er misschien wat houterig uit…lach ik heel hard om jouw grapjes, ook al ben ik de enige…

Ik ben goed in mensen kijken, vragen stellen, problemen oplossen, letten op details, de Franse taal, de dekbedhoes verwisselen.

Zie je hier iets in, leuke, ontwikkelde vrouw met eigen leven en carrière? Stuur me dan een berichtje, het lijkt me sowieso leuk om je te ontmoeten, wat er ook uit voort moge komen…

(Voorbeeld profiel datingsite voor een man, 52 jaar)

Lukt het toch niet? Je kunt een datingprofiel laten maken dat helemaal bij jou past.