Profieltekst Voorbeeld Make-Over

Ben je op zoek naar een profieltekst voorbeeld? Hieronder vind je een leuke introductietekst. Je ziet een voorbeeld van een makeover: de tekst is herschreven op basis van de introductietekst voor een datingsite van een (fictieve) man. 

Meer voorbeelden van leuke introductieteksten?
Lees ook nog een datingprofiel voorbeeld voor een man en het voorbeeld van een datingprofiel voor een vrouw. Kijk voor schrijftips in het blog. Geen inspiratie? Geen nood! Laat een datingprofiel maken.

Oude tekst

In het dagelijks leven ben ik de ware nog niet tegengekomen dus probeer het via deze weg. Over mezelf: Hou van mooie dingen in het leven. Koken is een hobby. Wijn proeven hoort er bij, maar alleen lukt dat niet, soms moet je met zijn tweetjes zijn.
Ik kan dagjes en weekends weg, maar kan ook op de bank met een glas wijn, een dvd bekijken, een goede film. wat de dag mij geeft, trainen voor mijn hobby, en alle leuke dingen met jou,,,,, sauna-zwemmen-massage-tot fietsen aan toe,,, en genieten van elkaars liefde,,,,welk uur van de dag,,,,,,elk uur toch. Voor mij geld: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.


Ik zou graag in contact willen komen met een leuke meid geen gedoe gewoon spontaan en eerlijk. Zeepers hebben we allemaal wel gehad maar dat moet nu maar eens over zijn gezien onze leeftijd toch?
Tevens ben ik ook nogal direct, en verwacht dat ook van jou. En dames een berichitje terug sturen kan
kan geen kwaad HOOR

(Profieltekst voorbeeld voor een man, 44 jaar)

Nieuwe tekst

In het dagelijks leven ben ik de ware nog niet tegengekomen, dus probeer ik het via deze weg.
Ik hou van de mooie dingen in het leven. Koken doe ik graag. Wijnproeven is fijn, maar zoveel zoveel leuker met tweeën.
Dagjes uit, weekendjes weg. Maar ook: avondjes op de bank met een goed glas wijn en een spannende film.
Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Ik ga graag naar de sauna of stap op de fiets. In dat rijtje past: genieten van elkaars liefde, op elk uur van de dag.

Over jou
Misschien heb je, zoals zoveel mensen, een moeilijke relatie achter de rug. Dat geeft niet. Laten we met een  positieve blik naar de toekomst kijken.
‘Directe’ vrouwen passen het beste bij mij. Met trots stel ik je voor aan de mensen die veel voor mij betekenen. Ik kijk ernaar uit de mensen te ontmoeten die in jouw leven een belangrijke rol spelen.

Geen interesse? Ik stel een reactie op mijn bericht zeer op prijs.

(Profieltekst voorbeeld voor een man, 44 jaar)