Voorbeeld Profiel Make-Over

Hieronder vind je een voorbeeld van een Profiel Make-Over.


Oude tekst

Over mij
In het dagelijks leven ben ik de ware nog niet tegengekomen dus probeer het via deze weg. Over mezelf: Hou van mooie dingen in het leven. Koken is een hobby. Wijn proeven hoort er bij, maar alleen lukt dat niet, soms moet je met zijn tweetjes zijn.
Ik kan dagjes en weekends weg, maar kan ook op de bank met een glas wijn, een dvd bekijken, een goede film.
wat de dag mij geeft, trainen voor mijn hobby, en alle leuke dingen met jou,,,,, sauna-zwemmen-massage-tot fietsen aan toe,,, en genieten van elkaars liefde,,,,welk uur van de dag,,,,,,elk uur toch. Voor mij geld: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Over jou
Ik zou graag in contact willen komen met een leuke meid geen gedoe gewoon spontaan en eerlijk. Zeepers hebben we allemaal wel gehad maar dat moet nu maar eens over zijn gezien onze leeftijd toch?
Tevens ben ik ook nogal direct, en verwacht dat ook van jou. Ik kies niet alleen voor jou, maar voor iedereen om je heen en ik zou het waarderen als je dat ook deed voor mijn omgeving.
En dames een berichitje terug sturen kan
kan geen kwaad HOOR


Nieuwe tekst

Over mij
In het dagelijks leven ben ik de ware nog niet tegengekomen, dus probeer ik het via deze weg.
Ik houd van de mooie dingen in het leven. Koken doe ik graag en daar hoort wijnproeven natuurlijk bij. Dat kan alleen alleen, maar is zoveel leuker met tweeën.
Dagjes uit, weekendjes weg. Maar ook: avondjes op de bank met een goede glas wijn en een spannende film.
Ik doe het met wat de dag mij geeft. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Ik ga graag naar de sauna of stap op de fiets. In dat rijtje past: genieten van elkaar liefde, op elk uur van de dag.

Over jou
Misschien heb je, zoals zoveel mensen, een moeilijke relatie achter de rug. Dat geeft niet. Maar hopelijk kun je ook met een positieve blik naar de toekomst kijken.
‘Directe’ vrouwen passen het beste bij mij. Zelf ben ik ook vrij direct. Ik heb zin om jou te leren kennen en de mensen die jij liefhebt. Met grote trots stel ik je voor  aan de mensen die in mijn leven een belangrijke rol spelen.
Geen interesse? Ik stel een reactie op mijn bericht toch zeer op prijs.

Meer voorbeelden?
Kijk hier voor een voorbeeld van een datingprofiel voor een man en voor een voorbeeldprofiel van een vrouw.