Voorbeeld Profiel Make-Over

Hieronder vind je een voorbeeld Profiel Make-Over.

Before

Over mij
In het dagelijks leven ben ik de ware nog niet tegengekomen dus probeer het via deze weg. Over mezelf: Hou van mooie dingen in het leven. Koken is een hobby. Wijn proeven hoort er bij, maar alleen lukt dat niet, soms moet je met zijn tweetjes zijn.

Ik kan dagjes en weekends weg, maar kan ook op de bank met een glas wijn, een dvd bekijken, een goede film.
wat de dag mij geeft, trainen voor mijn hobby, en alle leuke dingen met jou,,,,, sauna-zwemmen-massage-tot fietsen aan toe,,, en genieten van elkaars liefde,,,,welk uur van de dag,,,,,,elk uur toch. Voor mij geld: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Over jou
Ik zou graag in contact willen komen met een leuke meid geen gedoe gewoon spontaan en eerlijk. Zeepers hebben we allemaal wel gehad maar dat moet nu maar eens over zijn gezien onze leeftijd toch?

Tevens ben ik ook nogal direct, en verwacht dat ook van jou. Ik kies niet alleen voor jou, maar voor iedereen om je heen en ik zou het waarderen als je dat ook deed voor mijn omgeving.

En dames een berichitje terug sturen kan
kan geen kwaad HOOR

After

Over mij
Ik hou van de mooie dingen in het leven. Zo kook ik graag.  Wijnproeven hoort daarbij. Wat zou het leuk zijn om dat met z’n tweetjes te doen! Helaas ben ik de ware nog niet tegengekomen dus doe ik het meeste voorlopig nog alleen.
Ik ga graag een dagje weg, of een weekend, maar op de bank met een glas wijn, daar kan ik ook echt van genieten. Een goede film is nooit weg, toch?
Ik ontvang elke dag met open armen. Zo’n dag kan ik vullen met trainen voor mijn hobby <geef hier aan wat je hobby is> en natuurlijk alle leuke dingen van het leven delen met jou: naar de sauna, zwemmen, massage of gewoon een stukje fietsen.
Genieten van elkaars liefde, op welk uur van de dag dan ook.
Op elk uur van de dag!

Over jou
Graag zou ik in contact willen komen met een leuke vrouw.

De toekomst is met jou
Misschien heb je, zoals zoveel mensen, een moeilijke relatie achter de rug. Zoals ik. Dat geeft niet. Het zou wel fijn zijn als ik iemand ontmoet die niet blijft hangen in het verleden, maar optimistisch naar de toekomst kijkt.

‘Directe’ vrouwen passen het beste bij mij, ik ben zelf ook vrij direct. Ik heb zin om jou te leren kennen en de mensen die jij liefhebt. Met grote trots stel ik je voor  aan de mensen die in mijn leven een belangrijke rol spelen.

Geen interesse? Ik stel een reactie op mijn bericht toch zeer op prijs.