Voorbeeld Profiel Datingsite

Zoek je een voorbeeld van een tekst voor een datingsite? Wil je inspiratie opdoen om zelf een tekst voor een datingsite te schrijven? Hieronder vind je twee voorbeelden voor een profiel voor een datingsite die de Dating Expert heeft geschreven. 

Lees ook de Dating Tips. Lukt het niet? Je kunt een tekst voor een datingsite bestellen die helemaal bij je past.

Voorbeeld Tekst Datingsite 1

Kreeftkroketjes bij zonsondergang…

Je vindt me op het strand, ik pak mijn kitesurfspullen in. De hemel kleurt terwijl de zon daalt, ik vraag je of je een ijsje lust. We slenteren door het mulle zand naar het terras, slippers aan de hand en na het ijsje bestellen we een fles gekoelde witte wijn, en kreeftkroketjes. We kennen elkaar niet eens, maar het voelt alsof we elkaar al jaren kennen.

Zaterdagmorgen
Is er iets heerlijkers dan naast jou wakker worden? Het ontbijt maak jij vandaag, je weet een speciaal recept met eieren, dat volledig mislukt maar toch waanzinnig lekker smaakt. Zwijgend lezen we de krant. Die leuke markt, zullen we daar eens een kijkje nemen? We kopen er paddenstoelen. De herfst is mijn favoriete seizoen, zeg jij.

Zondagavond
Je hebt een heerlijke middag gehad (met je vriendin, je moeder, je dochter?). Je straalt ervan. We kruipen bij elkaar op de bank en kijken hoe het waait. We bediscussiëren de film/Netfllix serie die we gaan bekijken. Jij wint.

Zie jij dit ook voor je? Stuur me dan een berichtje. Het mag kort zijn. Het mag alleen ‘ja’ zijn. Zodat ik weet dat je die kreeftkroketjes wel eens wil proberen.

(Voorbeeld tekst datingsite voor een man, 44 jaar)

Voorbeeld Tekst Datingsite 2

Vrouw gezocht voor houterige danser die de dekbedhoes verwisselt

Als ambitieuze manager bij een internationaal bedrijf, omringd door vele vrienden en lieve familie zit mijn agenda vaak vol. Maar voor de liefde schrap ik direct al mijn plannen! Het liefste neem ik je mee in mijn fijne leven: uit varen op mijn zeilboot; ik houd je hand vast als we opstijgen voor een weekendje New York.

Ik lach om je grapjes!
Het duurt misschien even voordat ik me op mijn gemak voel, maar als ik eenmaal gewend ben, houd ik van lange gesprekken, ook als ze over niks gaan…kan ik erg genieten van goede muziek op een feestje, al ziet mijn dans er misschien wat houterig uit…lach ik heel hard om jouw grapjes, ook al ben ik de enige…

Ik ben goed in mensen kijken, vragen stellen, problemen oplossen, letten op details, de Franse taal, de dekbedhoes verwisselen.

Zie je hier iets in, leuke, ontwikkelde vrouw met eigen leven en carrière? Stuur me dan een berichtje, het lijkt me sowieso leuk om je te ontmoeten, wat er ook uit voort moge komen…

(Voorbeeld profieltekstdatingsite voor een man, 52 jaar)