Vragen en antwoorden

1. Wat is Dating Profiel?

Dating Profiel biedt een datingprofiel voor datingsites op maat. Een professionele tekstschrijver (her)schrijft de profieltekst zodat deze aantrekkelijker is en meer reacties krijgt op datingsites. Lees meer over het initiatief en de initiatiefnemer op de pagina Over deze site.

2. Hoe werkt Dating Profiel?

Via het bestelformulier bestel je een Nieuw Profiel of Profiel Make-Over. Je ontvangt vervolgens een e-mail met een vragenlijst en een link om de betaling online te voldoen De vragenlijst stuur je ingevuld terug. Op basis van jouw antwoorden, maakt de Dating Expert een datingprofiel. Je kunt je oude profieltekst meesturen, evenals foto’s van jezelf.

In de e-mail staat een link waarmee je kunt betalen. Je kunt betalen via iDEAL, via overboeking, Bancontact, SOFORT banking, Bitcoin, KBC-CBC en Belfius Direct Net. Je kunt ook betalen via PayPal of via credit card. Meer informatie over de betaling staat bij vraag 4.

Binnen 3 werkdagen ontvang je je nieuwe profiel (en als de betaling is ontvangen).

3. Hoeveel kost een datingprofiel?

Een Nieuw Dating Profiel kost €45. Een Profiel Make-Over kost €25.

4. Hoe vindt betaling plaats?

Je kunt betalen met iDEAL, via overboeking, Bancontact, SOFORT banking, Bitcoin, KBC-CBC, Belfius Direct Net, PayPal of credit card. Je ontvangt een link in de e-mail die je leidt naar de beveiligde betaalomgeving van je eigen bank. Controleer altijd bij betaling via internet of het internetadres begint met https, dan weet je zeker dat je betaalt via een beveiligde verbinding.

5. Hoe lang duurt het voordat ik mijn nieuwe datingprofiel ontvang?

Je ontvangt je nieuwe Dating Profiel binnen 3 werkdagen. Dit geldt zolang je het uitstaande bedrag hebt voldaan.

6. Wat als ik niet tevreden ben met het profiel?

Als je een Nieuw Profiel hebt besteld, dan mag je, als je niet tevreden bent met de tekst, binnen één week een alinea van je profiel laten veranderen.

7. Hoe kom ik in contact met Dating Profiel?

Je kunt een vraag stellen via de contactpagina.

8. Waar vind ik de voorwaarden?

De Algemene Voorwaarden van Dating Profiel staan op de pagina Algemene voorwaarden.
Dating Profiel staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer: 34375542.

9. Mijn vraag staat hier niet bij.

Stuur een e-mail via de contactpagina.