Vragen en antwoorden

1. Wat is Dating Profiel?

Dating Profiel biedt een datingprofiel op maat. Een professionele tekstschrijver en datingcoach (her)schrijft de profieltekst zodat deze aantrekkelijk is en reacties krijgt op datingsites. Lees meer over het initiatief en de datingcoach op de pagina Over deze site. Dating-Profiel is verschillende malen in de media geweest.

2. Hoe werkt Dating Profiel?

Via het bestelformulier bestel je een Nieuw Profiel of een Profiel Make-Over. Je ontvangt vervolgens per e-mail een vragenlijst en een link om de betaling online te voldoen. De vragenlijst stuur je ingevuld terug. Op basis van jouw antwoorden, maakt de Dating Coach een datingprofieltekst. Je kunt je oude profieltekst meesturen, evenals foto’s van jezelf.

3. Hoeveel kost een datingprofiel?

Een Nieuw Dating Profiel kost €45. Een Profiel Make-Over kost €25.

4. Hoe vindt betaling plaats?

Dating Profiel gebruikt voor de betaling de diensten van betaaldienstverlener Mollie. Per e-mail ontvang je een link die je leidt naar een omgeving waar je kunt kiezen op welke manier je wilt betalen. De mogelijkheden zijn: iDEAL, Bancontact, SOFORT banking, Bitcoin, KBC-CBC, Belfius Direct Net of credit card. Controleer altijd bij betaling via internet of het internetadres begint met https, dan weet je zeker dat je betaalt via een beveiligde verbinding.

5. Hoe lang duurt het voordat ik mijn nieuwe datingprofiel ontvang?

Je ontvangt je nieuwe Dating Profiel uiterlijk binnen 3 werkdagen, maar meestal binnen één dag. Dit geldt zolang je het uitstaande bedrag hebt voldaan.

6. Wat als ik niet tevreden ben met het profiel?

Als je een Nieuw Profiel hebt besteld, dan mag je, als je niet tevreden bent met de tekst, binnen één week een alinea van je profiel laten veranderen.

7. Hoe kom ik in contact met Dating Profiel?

Je kunt een vraag stellen via de contactpagina.

8. Waar vind ik de voorwaarden?

De Algemene Voorwaarden van Dating Profiel staan op de pagina Algemene voorwaarden.
Dating Profiel staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer: 34375542.

9. Hoe zit het met privacy en auteursrechten?

We begrijpen dat de informatie die je ons toestuurt vertrouwelijk is en gaan hier ook op zodanige wijze mee om. Jouw antwoorden op de vragen en eventuele foto’s worden na twee weken van onze computers en e-mail verwijderd. Je ontvangt nooit meer een e-mail van Dating Profiel.

De nieuwe profieltekst is jouw eigendom. Je hebt met de aankoop ook de tekst en de auteursrechten op de tekst gekocht. De tekst is uniek en wordt nooit hergebruikt. Zie ook onze Voorwaarden en Privacy & Cookiebeleid.

10. Mijn vraag staat hier niet bij.

Stuur een e-mail via de contactpagina.